Helvetes vecka!

Förlåt för en jävligt sugande uppdatering!
Men gud har asmycket läxor och skit den här veckan...
1. Lab.rapport som redan är väldigt försenad...
2. Stor engelskauppsatts om hur människor överlever ondska som ska in på fredag.
3. NO-prov om atomer och joner på torsdag.
4. Spanska-prov på fredag.
Så har haft en jävla massa att göra typ...
Har i alla fall suttit i biblioteket idag i ca 1,5 timme efter skolan oc pluggat och ska göra det samma imorrn. Var hemma hos Johanna och Calle ett tag nu på kvällen oxå. Vi åt pizza och bara hade det mys.
 
Nu är det konsert om en vecka och jag har fått solo på en låt som heter Seasons of Love! Jag hoppades att få solo på den låten när jag gjorde audition till den! Happy girl liksom.
 
Börjar 09.10 imorrn vilken betyder att jag kan gå upp vid 08.00 tiden på morgonen. Så skönt med sovmorgon!
Aja måste plugga vidare! HÖRS BABES!
 
 
Sååå bra låt!

Orienteringsprov!

Godmorgon alla glada! Har sovmorgon till kl 10.00 idag då vi ska samlas nere på rudan och ha orienteringprov. u i nian så måste man ju springa själv... Faaan kommer säkert gå vilse på C eller A banan. Men ska försöka klara allihopa haha. Det slutar nog nån gång vid tvåtiden. Efter det så drar jag upp till Haninge C med Elsa och Nora. Ska handla lite presenter och så.
 
Förlåt att jag inte har bloggat men försöker att fokusera mer på läxorna nu.
Vi hörs!
 
 
 

Väldigt intressanta saker...!

 
 
 
 
Har suttit barnvakt ikväll åt Calle. lite tjurig va han allt när han skulle sova men det fick man leva med. Gullungen!
Juste!!! På engelska lektionen så gjorde jag min ''prat'' prov. Jag skulle prata om Beyonce och Justin bieber. Hade tagit reda på en massa fakta och så skulle jag säga vad jag själv tyckte om dem. I alla fall så fick jag A på den uppgiften! Åh blev riktigt stolt! Ska verkligen rikta in mig på att höja mitt B till ett A den här terminen. Weho!
Och så har jag NO-prov imoron om ekologi... Önska mig lyckatill!
 
Imorgon blire Haninge centrum med Nora efter skolan. Och sen ska jag bara vara hemma resten av kvällen och ta det fett med chill! Lät lite gangster där va??? Haha puss och Natti!
 
 

LIVE, LAUGH, LOVE

God kväll hörrni!
Dagen har varit rätt så bra bortsätt från att det finns vissa människor man bara inte förstår sig på...
Hade sovmorgon till 08.35. Rätt så skönt men egentligen så kunde vi ha börjat en hel halvtimme senare. Kul att våran lärare inte meddelade oss. Men imorrn så börjar vi 09.10. ÅH SÅ SKÖNT då kan jag gå upp kl 08.00!
Älskar onsdagar!
Juste... Ska städa hemma hos farmor imorrn oxå. Eftersom det är så svårt att få helgjobb och så nu när jag bara är 15 så ska jag börja städa hos farmor och mormor. Startar en egen liten städfirma bara sådär. BRA LINNEA!
Hehe.
 
Har inte direkt så mycket roligt att berätta... Ska vara barnvakt åt Calle på torsdag och tänkte ta med kameran så på torsdagkväll eller fredag så får ni nya bilder!
Då vet ni det! Puss!
 

RSS 2.0